Image

Teambuilding i Lofoten. Styrk lagfølelsen i våre Escape Rooms i Svolvær.

Aldri hørt om Escape Room før? Det er en perfekt aktivitet for styrking av lagånden og bli kjent med dine kolleger på en ny måte.

Denne utrolig morsomme og fengslende (no pun intended) aktiviteten har siden begynnelsen av 2000-tallet bredt om seg i hele verden. Totalt er det over 8000 Escape Room globalt. I Norge er dette fremdeles relativt nytt, og i Lofoten og Svolvær er våre to rom de aller første. Escape Room er ideelt for team building. Jo bedre dere er på samarbeid og kommunikasjon, desto større sjanse har dere til å komme dere ut innen tiden er ute. På en time skal dere samle spor, løse gåter og knekke koder. Her vil dere få testet både samarbeidsevnene og kreativiteten på en helt annen arena enn hvor dere til daglig møtes. Bli kjent med de ansatte, kollegene og forretningsforbindelsene på en helt ny måte.

NYHET! Nå tilbyr vi også et mobilt Escape Room-spill "Connecting the dots", beregnet for grupper inntil 30 deltagere. Dette spillet kan vi arrangere hvor som helst i Lofoten, så lenge lokalet er stort nok. Les mer om dette spennende konseptet her!

Velkommen til Lofoten Escape & Adventures. Book en time med lagbygging i dag. Er det noe dere lurer på så er det bare å ta kontakt. Vi gjør det vi kan for å legge tilrette for dere.